Advies

Loopt je team vast? Blijft hetzelfde probleem terugkeren in je team ook al heb je de werkwijze veranderd en mensen gewisseld? Blijft het resultaat uit, ondanks meerdere veranderings- en team coaching trajecten?

Mijn kracht ligt in het snel inwerken in en doorzien van (project)organisaties, de vinger op de zere plek leggen, goede vragen stellen en kritisch analyseren, maar vooral ook door aan te voelen en door te vragen bij dat wat juist niet gezien of gezegd wordt. Vaak ligt daar de kern van het probleem. Met passie en enthousiasme creëer ik het inzicht die echte verandering mogelijk maakt én ruimte geeft om de verandering ook daadwerkelijk door te voeren.

Ben je klaar met het investeren in wéér een nieuw veranderingstraject? Wil je weten wat er nu echt nodig is om te veranderen? Ik kom graag langs voor een eerste gesprek om samen te kijken naar wat er daadwerkelijk speelt. Na het gesprek krijg je van mij een terugkoppeling van dat wat er speelt en nodig is om te veranderen. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Hier hoef je niets mee te doen. Maar raakt het iets en wil je verder, dan kijken we samen verder naar wat mogelijk is.

 

Neem contact op