Waar ben je naar op zoek?
Categorieën
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Derek Scott over de kracht en magie van IFS

Diep onder de indruk van deze laatste video van Derek Scott. Iedereen die IFS een warm hart toedraagt, zich zorgen maakt om de staat van de wereld of angst heeft voor de dood kan ik aanraden deze korte maar indrukwekkende video te bekijken.

Mocht je delen hebben die afgeschrikt worden door deze onderwerpen kijk dan de video vanaf minuut 11 waar Derek zo helder de kracht en magie van IFS vertolkt. Niet in het kennen van de stappen of de theorie van IFS maar het echt kunnen zakken in Self energie en het vandaar uit volledig vertrouwen van jezelf, de ander en het proces. Dat is namelijk de plek waar heling huist en de magie zijn weg vindt.

‘Holding & fully trusting your Self energy. The message you give is; I fully trust you.

And.. I don’t want to be managed, I want to be witnessed, seen, felt.. I want you to feel compassion for me so that I can feel compassion for my parts when they are suffering. So that I can help them and they dont suffer alone. ‘

Derek raakt alles waar ik ook zo in geloof en wat ik inmiddels ook zo ervaren heb. Precies daarom is dit één van de meest indrukwekkende IFS video’s die ik gezien heb en het sterkt mij nog meer in mijn hoop en vertrouwen in IFS.

Inhoudsopgave