Waar ben je naar op zoek?
Categorieën
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Boek: ‘Er is nog zoveel te winnen’

Vanaf nu kun je mijn boek zonder verzendkosten bestellen via de webshop.karibucoaching.nl. Mocht je de voorkeur geven aan een e-book versie dan kun je deze bestellen via Boekenbestellen.nl.

Recensies:

“Bijzonder dapper en helder hoe je naar aanleiding van je eigen ervaringen, jouw helingsproces zo mooi weergeeft en een grote hoeveelheid kennis toegankelijk maakt en verspreidt. Anderen zullen zich hier zeker in herkennen en je boek kunnen gebruiken om van te leren en zo hun eigen proces beter kunnen begrijpen en vertrouwen! Behandelaren met interesse zullen zeker gefascineerd zijn door je boek. Je schrijft vlot en speels, alles aanrakend, met humor en zelfspot! Ook je metaforengebruik vind ik erg helpend en humoristisch en Self structureel gebruiken als ‘zelf’, treffend! Oprecht: ‘ Chapeau!”

“Gister je boek in één keer uitgelezen! Ontzettend waardevol, enorme eye-openers en ook herkenning (wat fijn, eindelijk!). Dit raamwerk beklijft merk ik, kan het nu niet meer niet zien.
Merkte ook een soort dubbele rol tijdens het lezen. Richting mijn cliënten, en naar (de delen in) mijzelf.”

“Ik ben je boek aan het lezen. Vind het heel mooi, diepgaand, herkenbaar, zo persoonlijk en open geschreven.”

“Ik wil je bedanken dat je een heel mooi boek hebt geschreven dat echt voelt als thuiskomen in mezelf. Ik heb het nog niet uit, beetje bij beetje komt de info in mijn systeem en voel ik hoe juist dit is. Nu begrijp ik delen in me en wat de oorzaak is van hun reageren. Nu begint pas het echte werk….”

Inhoudsopgave