Annechien

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik als (organisatie)adviseur gewerkt voor diverse organisaties. In mijn werk liep ik echter telkens vast in dezelfde patronen. Patronen waar ik destijds nog geen zicht op had en geen idee had van het bestaan. Voor mij lag alles, waarvan ik toen nog niet wist waar het vandaan kwam, aan de buitenwereld.

Na een burn-out in 2010 ben ik na de re-integratie begonnen als zelfstandig risicomanager, in de hoop dat de vrijheid en autonomie er voor zou zorgen dat ik niet meer vast zou lopen in hetzelfde patroon. Tot ook dat niet meer werkte en ik mij realiseerde dat ik de oorzaak voor dat waar ik tegen aan bleef lopen niet langer alleen maar buiten mijzelf kon zoeken.

De echte verandering in mij kwam door te investeren in mijzelf, opleidingen en trainingen te volgen en mij te laten begeleiden door mensen die wisten hoe ik de weg terug naar mijzelf en daarmee de balans in mijn leven weer terug kon vinden. Hier leerde ik dat ik was blijven aanlopen tegen de overlevingsmechanismen uit mijn jeugd en mijzelf ondertussen steeds meer was kwijtgeraakt.

Nu begeleid ik, naast mijn werk als risicomanager, graag mensen die er klaar voor zijn om te kijken naar wat er mogelijk speelt. Als ervaringsdeskundige, maar inmiddels ook met een veelvoud aan kennis en opleidingen om mensen in dit traject te ondersteunen. 

 

Meer informatie