Annechien

Ik ben geboren in Dar-es-Salaam in Tanzania. Als kind heb ik veel in het buitenland gewoond. Door de vele verhuizingen heb ik geleerd mij snel in te leven en aan te passen aan nieuwe situaties. Het reizende bestaan heb ik in mijn werkende leven doorgezet door na mijn studie steeds van werkgever te wisselen.

Na een burn-out in 2010 ben ik na de re-integratie en een persoonlijke effectiviteitscursus begonnen als zelfstandige, in de hoop dat de vrijheid en autonomie er voor zou zorgen dat ik niet meer vast zou lopen in hetzelfde patroon. Tot ook dat niet meer werkte en ik mij realiseerde dat ik de oorzaak voor dat waar ik tegen aan bleef lopen niet langer alleen maar buiten mijzelf kon zoeken.

De echte verandering in mij kwam door te investeren in mijzelf, opleidingen en trainingen te volgen en mij te laten begeleiden door mensen die wisten hoe je de weg naar jezelf en daarmee de balans in mijn leven weer terug kon vinden. Hier leerde ik dat ik was blijven aanlopen tegen de overlevingsmechanismen uit mijn jeugd en mijzelf ondertussen steeds meer was kwijtgeraakt.

Vanaf dat moment was mijn verleden niet langer een belemmering maar juist de basis voor mijn kwaliteit als coach, trainer en adviseur. Een kwaliteit die ik inzet in mijn werk om mensen of organisaties te begeleiden die bereid zijn om te onderzoeken welke verandering echt nodig is op dit moment. Mijn kennis en ervaring geef ik nu graag door aan anderen. Daar ligt mijn kracht en passie.

 

Meer informatie