Training

Karibu Coaching biedt trainingen aan voor individuen én organisaties. Voor deelnemers van het persoonlijk coaching traject of mensen die geen coaching maar wel de training willen volgen wordt de training ‘Terug naar je Zelf’ georganiseerd. Voor organisaties wordt op dit moment de training ‘Karakterstructuren in Bedrijf’ aangeboden. Op verzoek of als onderdeel van een adviestraject kunnen ook maatwerk trainingen verzorgd worden.

Voor meer informatie over de trainingsdata en prijzen kun je contact opnemen per mail of telefoon. Wil je eerst vrijblijvend persoonlijk kennismaken dat kan natuurlijk ook of je kunt deelnemen aan één van de workshops (zie agenda).

Training ‘Karakterstructuren in Bedrijf’

Ligt je bureau vol met werk maar bied je alsnog aan een andere collega te helpen? Ga jij altijd voor je doel maar verlies je onderweg je teamleden?

We worden allemaal gevormd in onze jeugd of we dit nu willen of niet. In onze eerste zes levensjaren ontwikkelen we onze karakterstructuren, met ieder een eigen verdedigingsmechanisme. Je kunt het zien als extra jassen die we ooit hebben aangetrokken omdat het op dat moment de beste oplossing was. Als we jong zijn helpt dit, maar later, bijvoorbeeld in je werk, kunnen de jassen soms juist tegen je gaan werken. Dan is het fijn om te leren welke jassen je hebt en hoe je ze als jij dat wilt aan de kapstok kunt hangen.

Natuurlijk gaat deze training in op het ontstaan van de jassen in je jeugd. Maar daar staan we niet te lang bij stil en al zéker niet bij hoe ze bij jou ontstaan zijn. We gaan vooral kijken naar het nu. Welke jassen draag je nu, hoe belemmerend zijn ze in je werk, welke jassen herken je bij collega’s en hoe zorgen deze inzichten tot een betere samenwerking, een beter resultaat én blijvende verandering. De theorie is maar een klein deel van de training, we gaan vooral veel doen, met concrete oefeningen, want ervaren is de snelste manier om te leren.

In organisaties wordt deze training als maatwerktraining aangeboden. Voor individuele deelnemers die willen kennismaken met ‘Jassen’ die zij op hun werk dragen wordt een tweedaagse training aangeboden.

Training ‘Diep van Binnen’

Naast of als vervolg op de workshops geven Annechien Scholte en Boukje de Jong vanuit ‘A plus B Coaching en training’ samen de training ‘Diep van Binnen’. Bij deze training komt de nadruk te liggen op ervaringsgerichte oefeningen voor lichaam en geest in combinatie met systemisch werk om onbewuste patronen te (kunnen) doorbreken zodat jij, in vrijheid, kunt zijn wie je diep van binnen bent. Geschikt voor mensen die zich willen ontwikkelen en verlangen naar meer verdieping en bewustzijn in het leven. Ook geschikt voor mensen die belemmerende patronen, bijvoorbeeld als gevolg van (onverwerkte) trauma’s, willen doorbreken. Deze training wordt in vier blokken van twee dagen verdeeld over een aantal maanden gegeven aan een groep van maximaal 14 deelnemers. De kleine groep, met twee trainers zorgt voor een veilige setting, meer rust én voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng van alle deelnemers.

Neem contact op