Internal Family Systems (IFS) informed trainingen

 

Live IFS informed tweedaagse: de basis

De live IFS informed tweedaagse staat vooral in het teken van ‘ervaren’ en het doen van lichaamsgerichte oefeningen om jouw Self en je delen beter te leren (her)kennen. Zodat je weer meer in verbinding met je Self, in de flow en vanuit Self-leiderschap kunt gaan leven én werken. Tijdens de twee dagen is er een afwisselend programma, met veel lichaamsgerichte oefeningen, meditaties, IFS opstellingen en meer. De theorie behandelen we alleen in vogelvlucht en niet meer dan nodig is als ondersteuning voor deze tweedaagse. Als je zelf al iets gelezen hebt over IFS en de basis begrijpt is dat voldoende om deel te nemen aan deze tweedaagse. Het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 12. De tweedaagse vindt plaats in mijn praktijk ruimte in Lemmer en is geheel verzorgd met koffie, thee, versnaperingen en lunch. Beide dagen starten om 10:00 en eindigen rond 17:00. Wil je voor of na de dag nog even uitwaaien dan kan dit op het strand van Lemmer of in de mooie bossen in de omgeving. Daarnaast zijn er genoeg mooie locaties in de omgeving om te overnachten. Deelname aan de tweedaagse kost €325,-  exclusief 21% btw. Particulieren met een klein budget komen in aanmerking voor een korting. Voor data, tijden en aanmelding zie de agenda. 

 

Online IFS informed training: verdieping

Deze online training is geschikt voor mensen die al een praktijk hebben en graag IFS willen integreren in hun werk. In deze online training wordt niet alleen de theorie van Internal Family Systems behandeld, maar gaat het vooral over bewustwording, van je Self, je eigen delen én het werken met de delen van de ander. De training bestaat uit theorie, oefeningen en demo’s en bestaat uit vijf blokken van 2,5 uur verdeeld over vijf weken. Tijdens de training is er voldoende ruimte voor het inbrengen van vragen ten aanzien van de theorie, het eigen proces en / of het werken met de anderen. Deelnemers ontvangen de hand-outs van de besproken theorie bij elk blok, evenals aanvullende informatie en de oefeningen die in dat blok behandeld zijn. Het aantal deelnemers voor de training is minimaal 8 en maximaal 12. De online IFS informed training vindt via Zoom plaats en kost €375- exclusief 21% btw. In deze training wordt niet met elkaar geoefend, maar wordt wel gebruik gemaakt van demo’s, gezamenlijke oefeningen en gezamenlijke reflectie. Voor data, tijden en aanmelding zie de agenda. Wil je na deze training ook in de praktijk werken en oefenen met IFS dan kun je als vervolg de live IFS intensieve tweedaagse volgen. Deze training is goed te combineren met de Live IFS informed tweedaagse de basis en de live IFS informed intensieve tweedaagse werken met IFS.

 

Live IFS informed intensieve tweedaagse: werken met IFS

In de iive IFS informed intensieve tweedaagse leer je in twee intensieve dagen over het werken met IFS in de praktijk. Hiervoor is het van belang dat je de basis kennis van IFS hebt, zodat we tijdens deze dagen kunnen ingaan op het toepassen van IFS in de praktijk en het gebruiken van verschillende werkvormen. Hiervoor kun je de online IFS informed training: de verdieping volgen. Mocht je elders een andere basis IFS informed opleiding hebben gevolgd dan kun je in overleg deelnemen aan deze tweedaagse. Tijdens de intensieve tweedaagse wordt de theorie minimaal besproken. Wel is er alle ruimte voor vragen én de mogelijkheid om zelf te oefenen. Deze tweedaagse training vindt plaats in mijn praktijkruimte in Lemmer en is geheel verzorgd met koffie, thee, versnaperingen en lunch. Het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 12. De trainingsdagen starten om 10:00 en eindigen rond 17:00. Wil je voor of na de dag nog even uitwaaien dan kan dit op het strand van Lemmer of in de mooie bossen in de omgeving. Daarnaast zijn er genoeg mooie locaties in de omgeving om te overnachten. Deelname aan de live IFS informed intensieve tweedaagse kost €425,- exclusief 21% btw. Voor data, tijden en aanmelding zie de agenda. Deze training is goed te combineren met de Live IFS informed tweedaagse: de basis en de online IFS informed training: verdieping.