Coaching

In mijn coaching werk ik vooral vanuit het gedachtengoed van Internal Family Systems (IFS) en in combinatie met andere methoden en technieken waar nodig. Ik werk trauma sensitief, dat wil zeggen dat ik weet wat het belang is van en wat er nodig is om je als cliënt veilig te voelen. Dit is de eerste voorwaarde om in verbinding te kunnen kunnen blijven en heling mogelijk te maken.

De IFS coach sessies kunnen heel goed online plaatsvinden, waardoor afstand geen belemmering hoeft te zijn. In sommige gevallen werkt het zelfs juist beter online omdat je dan in je eigen veilige ruimte en op afstand van de ander bent. Dit maakt dat beschermingsdelen, die bijvoorbeeld getriggered worden bij ‘fysieke’ nabijheid, minder geactiveerd worden. Natuurlijk ben je ook gewoon ‘fysiek’ welkom in mijn praktijkruimte in Lemmer mocht je daar de voorkeur aan geven. 

Het tarief voor coaching voor particulieren is €80,- euro per uur exclusief 21% btw. Het tarief is inclusief de vrijblijvende kennismaking en tussentijdse afstemming per mail of telefonisch contact tussen de afspraken door waar nodig. Daar waar langer telefonisch contact nodig is tussen sessies door wordt het uurtarief berekend. Voor zakelijke cliënten die een btw factuur willen ontvangen geldt een uurtarief van €100,- euro per uur exclusief 21% btw.

Mensen die bij mij een coach traject volgen adviseer ik vaak om deel te nemen aan de online IFS informed intensieve vijfweekse training. Deze training is gericht op het bewust worden van het Self en het helen van de belaste delen. Ook al lijkt een groep soms spannend, in de veilige bedding van de groep kun je veel leren. Een veilige groep werkt als een krachtige versneller van je eigen proces en is daarmee een goede start of zelfs een goede vervanging voor een individueel coach traject.