Coaching

In mijn coaching werk ik vooral vanuit de methode van Internal Family Systems (IFS) en combineer het met andere methoden en technieken waar nodig. Ik werk trauma sensitief, dat wil zeggen dat ik weet wat het belang is van en wat er nodig is om je als cliënt veilig te voelen. Dit is de eerste voorwaarde om in verbinding te kunnen kunnen blijven en heling mogelijk te maken.

De IFS coach sessies kunnen heel goed online plaatsvinden, waardoor afstand geen belemmering hoeft te zijn. In sommige gevallen werkt het zelfs juist beter online ,omdat je dan in je eigen veilige ruimte en op afstand van de ander bent. Dit maakt dat beschermingsdelen, die bijvoorbeeld getriggered worden bij ‘fysieke’ nabijheid, minder geactiveerd worden. Natuurlijk ben je ook gewoon ‘fysiek’ welkom in mijn praktijkruimte in Lemmer mocht je daar de voorkeur aan geven. 

Het tarief voor coaching is €80,- euro per uur exclusief 21% btw. Het tarief is inclusief de vrijblijvende kennismaking en tussentijdse afstemming per mail of kort telefonisch contact tussen de afspraken door waar nodig. Daar waar langer telefonisch contact nodig is tussen sessies door wordt het uurtarief berekend. Voor zakelijke trajecten geldt een tarief op maat. Daarnaast hou ik altijd een aantal plekken vrij voor particulieren met een beperkt budget.

Op dit moment heb ik een wachtlijst voor coaching. Mocht je interesse hebben dan kun je mij een mail sturen, we plannen dan wel een eerste kennismaking om te kijken of het voor ons beiden klopt. Mocht dat zou zijn dan plaats ik je op de wachtlijst en laat ik je weten op welke termijn ik verwacht dat je kunt starten. Mocht je in de tussentijd aan de slag willen met IFS dan kun je veel informatie over IFS vinden op de kennisbank van deze website en/of mijn boek bestellen via webshop.KaribuCoaching.nl.