Intensieve intuïtieve coaching

Ben je de balans kwijt? Loop je steeds vast in dezelfde patronen? Maak je bewust al andere keuzes maar leidt dit nog niet tot minder stress en meer balans? Heb je al meerdere trainingen / persoonlijke ontwikkelingstrajecten doorlopen maar heeft dit geen blijvende verandering als resultaat?

Ik begeleid je in het terugvinden van jezelf en je balans om te kunnen genieten van dat wat er is en te zijn wie je in de kern bent. Zonder de verdedigingsmechanismen en maskers die je in je jeugd nodig had, maar nu mag loslaten. Naast ervaringsdeskundige en mijn jarenlange ervaring als adviseur in het bedrijfsleven heb ik de nodige opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan met het begeleiden van persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Uit ervaring weet ik hoe het kan zijn als je de balans even helemaal kwijt bent. Hoe het voelt als je even niet meer weet wat de volgende stap is en de afspraak met je coach pas gepland staat over vier weken. Daarom ben ik er ook voor je tussen de afspraken door, bereikbaar per mail of telefoon en als het nodig is plannen we gewoon een extra afspraak. Ik weet hoe belangrijk dit kan zijn, dus reserveer ik hiervoor ruimte in mijn agenda.

 

Neem contact op